Sipa/Cropix
NEVJEROJATNO MLADOLIKA

BEZVREMENSKA LJEPOTICA - Christie Brinkley navršila 62 godine

Bivša manekenka, koja je zbog svog izgleda u zrelim godinama postala svojevrsni fenomen, proslavila je 62. rođendan.

Već godinama svi se čude mladolikom izgledu Christie Brinkley; dok ona sama ne priznaje nikakve kirurške intervencije na svom izgledu, već govori kako sve duguje genima, zdravoj prehrani, vježbanju i ‘neinvazivnim zahvatima’, neki estetski kirurzi kažu kako je bivši model remek djelo plastične kirurgije – upravo zato što izgleda tako prirodno.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Christie, koja se proslavila krajem 70-ih godina prošlog stoljeća kao model u bikiniju na naslovnicama Sports Illustrated magazina, često je proglašavana jednom od najljepših žena svih vremena. Tokom karijere krasila je više od 500 naslovnica raznih modnih i lifestyle magazina, a osim manekenstvom, bavila se i glumom, te je poznata i kao aktivistica za ljudska prava i prava životnja.

Foto: Sipa/Cropix

Bezvremenska ljepotica, što je također jedan od najčešćih epiteta kojim ju se opisuju, udavala se četiri puta i majka je troje djece. Povodom njenog 62. rođendana njena najmlađa kći Sailor napisala joj je emotivnu poruku koju je objavla na društvenoj mreži:

– Sretan rođendan najljepšoj ženi koju poznajem. Ti si moja snaga, inspiracija i najveća podrška – nema riječi kojima bih opisala ljubav koju osjećam prema tebi – stoji, među inim, u javnoj rođendanskoj čestitci koju je sedamnaestogodišnjakinja uputila majci.

U fotoglariji možete pogledati neke novije fotografije slavne manekenke i vidjeti kako izgleda u šestom desetljeću života.

Linker
19. travanj 2024 05:54