SRETNA NOVA

Bivša djevojka pred kamerama vrijeđala Sergeja Trifunovića

Neke ljubavi završe miroljubivo, a nakon nekih bivši se ljubavnici ne mogu ni pogledati. Izgleda da je takva situacija sa srpskim glumcem Sergejom Trifunovićem i njegovom bivšom djevojkom, pjevačicom Natašom Bekvalac.

Naime, na snimanju novogodišnje MTV-jeve emisije “Hitorama”, čiji je voditelj Sergej Trifunović, Nataša Bekvalac bila je posebna gošća. Vjerojatno zato je i Trifunović odlučio posvetiti joj posebnu najavu.

– Vi znate da se MTV, makedonska muzička televizija, bavi i očuvanjem životne sredine te ekologijom. U toj kampanji, večeras prvi put na MTV-u, Nataša Bekvalac i pjesma “Čistija” – pokušao je Sergej Trifunović šaljivo najaviti glazbeni nastup, no njegov humor se nije svidio pjevačici Nataši Bekvalac.

– Ja neću ovakvu najavu. Jedi govna – hladno mu je kazala bivša djevojka, nakon čega je Trifunović zbunjeno pogledao. No, brzo se pribrao i uzvratio punom paljbom.

– Imamo neki problem s mozgovima, pa ako može netko doći iz ureda za lobotomiju – nastavio je Trifunović sa “šalama”.

Strasti su se na kraju ipak smirile, pa je voditelj odradio “normalnu” najavu, a pjevačica otpjevala svoju pjesmu, ali svi prisutni su mogli vidjeti da je od nekadašnje ljubavi ostala samo gorčina.

Pogledajte video njihove svađe:

Linker
17. travanj 2024 18:54