Sipa/Cropix / SIPA
SRETAN ROĐENDAN

Bono Vox proslavio rođendan uz brojne goste iznenađenja

Glazbenik, aktivist i frontmen irske grupe U2 – Bono Vox, proslavio je svoj 54. rođendan na kojemu su mu se pridružili brojni prijatelji iz svijeta glazbe i filma.

Izvor je za Us Weekly izjavio kako je rođendanska proslava bila puna iznenađenja. Primjerice Herbie Hancock (74), poznati američki pijanist i kompoziotor došao je kao iznenađenje, a zatim mu se na pozornici pridružio i Pharrell Williams (41) koji je zapjevao hit pjesmu Happy te održao kratak govor:

– Mijenjaš svijet svojim djelima i utjecajem. Daješ ljudima nadu, posebice pjesmom Sunday, Bloody Sunday – rekao je Pharrell, na što se Bono našalio komentarom:

– Ako svi nastavimo pjevati pjesmu Happy, više nećemo trebati Sunday, Bloody Sunday – rekao je slavni rocker, misleći pritom na simboliku njegove poznate pjesme koja govori o ratu.

Izvor blizak Bonu također je rekao kako, unatoč tome što nisu mogli doći na proslavu, Charlize Theron i Sean Penn pjevaču su poslali šaljivi poklon: kremu za brijanje koja “tijelu daje karakter”.

Bono se nedavno pridružio i Georgeu Clooneyu i njegovoj zaručnici Amal Alamuddin kako bi zajedno proslavili njihove zaruke.

Linker
04. svibanj 2024 18:07