/ BRJ/FameFlynet Pictures
AUTOBIOGRAFIJA

Boris Becker: Bio sam kreten kada sam prevario trudnu suprugu

Boris Becker izdao je autobiografiju u kojoj otvoreno govori o najtežim trenucima svog života, onima koji su prethodili njegovom razvodu sa suprugom Barbarom Feltus. Naime, njihov naoko idiličan brak raspao se kada je on prevario trudnu suprugu s Ruskinjom Annom Ermakovom koja je devet mjeseci kasnije rodila njegovu kćer.

– Bio sam u toj obiteljskoj drami jer sam, bez ikakve dvojbe, bio kreten. Izdao sam svoju trudnu suprugu, napravio dijete drugoj i skrivao istinu. Sedam smo godina bili par iz snova, ali u nekom smo trenutku morali završiti s glumom i lažima. Jednog smo groznog poslijepodneva u studenom 2009. godine sjeli za veliki kuhinjski stol i napokon razgovarali iskreno. Više nismo imali zajedničkih ciljeva, nikakve baze, nije bilo privlačnosti niti seksa. Postali smo stranci. Složili smo se da ćemo uzeti predah nakon što sam sve priznao. To je bilo najmanje što sam za svoju suprugu mogao napraviti nakon što sam je tako povrijedio – piše Becker dodajući da mu je najteže ipak bilo kada je razvod počeo utjecati na njihovu djecu.

– Zauvijek će mi ostati u sjećanju da je Barbara bila potpuno izvan sebe. Vikala je na mene te odjednom skočila i počela me udarati kao luda. Došao je Noah, stao između nas, nije mu se sviđalo što mama napada tatu. S vremenom sam joj uspio ruke obuzdati iza leđa i onda je još više poludjela. Noah je između nas pokušavao smiriti situaciju. Bilo je grozno i to je definitivno bila najgora situacija u mom životu. Sljedeći sam dan sjeo sa svojim odvjetnicima. Znao sam: za mene nema povratka. To je bio tužan kraj našeg braka – zaključio je.

Linker
17. travanj 2024 15:55