DRUGA STRANA

Brad Pitt: Cijeloj obitelji je laknulo

– Cijeloj je obitelji laknulo sad kad je gotovo i kad nam više ne visi prijetnja nad glavama. Bilo je to razdoblje intenzivnih emocija – progovorio je holivudski glumac o odluci svoje partnerice Angeline Jolie da se podvrgne dvostrukoj mastektomiji zbog velikog rizika od raka dojke. Brad Pitt je pohvalio Angelininu odluku u razgovoru za USA Today dodajući kako je, naravno, i on zbog svega prolazio kroz intenzivno razdoblje. – I meni je bilo teško zbog svega. Mogla je sve prešutjeti i mislim da nitko ne bi ništa primijetio, no bilo joj je važno podijeliti svoj slučaj kako bi drugi razumjeli i uvidjeli da takva operacija ne mora biti strašna. Štoviše, može vas ojačati – rekao je Brad Pitt.

Ispričao je kako je Angelina Jolie nastavila s humanitarnim angažman doslovce dva tjedna nakon što je bila na teškoj operaciji. Sad, kad je rizik od raka dojke drastično smanjen, cijeloj brojnoj obitelji Pitt-Jolie je laknulo. – Svima nam je lakše jer je gotovo, nema više prijetnje koja nam visi nad glavama. Najponosniji sam na svoju obitelj, a sad znam da smo izbjegli jednu stvar koja nas je mogla zadesiti – rekao je Brad Pitt.

Angelina Jolie podvrgla se dvostrukoj mastektomiji nakon saznanja da nosi gen BRCA1, zbog kojeg ima 78 posto šanse da oboli od raka dojke i 50 posto šanse da dobije rak jajnika, od kojeg je umrla njezina majka. Prema nekim izvorima, glumica planira odstraniti i jajnike, no Angelina Jolie tu informaciju nije potvrdila.

Linker
23. travanj 2024 23:16