BRIDAL KOLEKCIJA

Bridal kolekcija snimljena na otoku snova

Modna kuća eNVy room, iza koje stoje dizajneri Nikica Ivančević i Vjeko Franetović, predstavlja novu bridal kampanju koja je u suradnji s turističkom agencijom Atlas snimana na mediteranskoj ljepotici Malti.

– Malta je doista podatna fotografska kulisa sa svojim tradicionalnim ribarskim selima, srednjovjekovnim gradovima i prirodnim atrakcijama, no kolekcija ipak nije bila inspiracijski vezana za Maltu, iako se prekrasno uklopila u sami ambijent – kažu dizajneri.

Ova bridal kolekcija broji 14 novih vjenčanica izrađenih od najfinije čipke, lepršave svile i mekanog tila. Svaka mladenka će u ovoj kolekciji pronaći nešto za sebe jer su dečki iz eNVy rooma mislili na svačije želje pa su tako ponudili bajkovite krinoline ili čipkane haljine bogato nabirane u struku za romantičarke u duši, dok će mladenke koje vole boho estetiku biti oduševljene popularnim slip vjenčanicama izrađenim od svilenog satena koji nježno prijanja uz tijelo. Tu su i vjenčanice sirena kroja koje u ovoj kolekciji dominiraju svojim raznovrsnim izvedenicama rađene na tanke bretelice u gornjem dijelu, duboko otvorenih leđa ili pak potpuno zatvorene, dugačkih zvonolikih rukava i lađa izreza.

Dizajnerima je i dalje imperativ udobnost i lakoća nošenja vjenčanica. Pri kreiranju svake nove vjenčanice Nikica i Vjeko osluškuju potrebe i želje moderne mladenke koja prije svega želi u svojoj vjenčanoj haljini nesputano provesti cijelu noć.

Raspon cijena eNVy room bridal modela kreće se od 5.990 kn do 9.990 kn, a dostupni su u eNVy room showroomu. Svoj termin za razgledavanje i narudžbu custom made vjenčanice buduće mladenke mogu rezervirati na broj mobitela 099/2322939.

eNVy room možete pratiti putem Internet stranice www.eNVyroom.com, putem facebook stranice https://www.facebook.com/eNVyroom.hr. ili putem službenog Instagram profila.

Pogledajte fotogaleriju!

Linker
18. travanj 2024 06:24