Foto: Instagram
PLES SA ZVIJEZDAMA

Bruce Willis nastup starije kćeri pratio sa suzama u očima

Kći poznatog bivšeg glumačkog para u američkoj inačici showa Ples sa zvijezdama dogurala je do samog finala i tom prilikom pokazala kako ima podršku svoje velike obitelji.

Sestre, majka, bivši očuh, maćeha i otac samo je dio vjernih navijača simpatične Rumer Willis (26) koja je pokazala velik plesni talent.

Majka Demi Moore (52) i otac Bruce Willis (60) bodrili su je iz prvih redova, dok su sestre Scout (23) i Tallulah (21) na društvenim mrežama redovito poticale prijatelje i obožavatelje da glasuju za nju. Međutim, posebno veliku podršku imala je od svog plesnog partnera koji joj je postao prijatelj i mentor.

– Cijeli život sam se bojala novih iskustava i izazova jer me je zapravo bilo strah neuspjeha – izjavila je Rumer i dodala kako nitko nikada nije toliko vjerovao u nju poput plesnog partnera Vala Chmerkovskiyja.

Foto: Instagram

Iako to možda nije uvijek pokazivao, i njen je otac ipak čvrsto vjerovao u nju, a emocije su u finalu došle same od sebe kada su mu se na kraju kćerinog nastupa zasuzile oči.

“Pogledajte ga sa suzama u očima nakon nastupa moje prekrasne sestre” napisala je Tallulah na svom Instagram profilu i pozvala sve da glasaju za nju.

Foto: Instagram

‘Kampanji’ za pobjedu u Plesu sa zvijezdama pridružio se i Ashton Kutcher (37) bivši očuh poznatih sestara koji je na svom Twitteru pozvao obožavatelje da talentiranoj Rumer daju svoj glas.

–> OBITELJSKI PORTRET Bruce Willis i Demi Moore pozirali s kćerima

Sipa/Cropix

Foto: Arhiva

Linker
24. travanj 2024 06:17