RUPERT GRINT

Čarobnjak u borbi protiv svinjske gripe

Mladi britanski glumac Rupert Grint, proslavljen ulogom čarobnjaka Rona Weasleyja u filmskoj franšizi o Harryju Potteru, zarazio se svinjskom gripom. Na snimanju novog nastavka proslavljene sage, 20-godišnja zvijezda nenadano se razboljela, ali se zahvaljujući pravovremenom reagiranju ubrzo i oporavio. Tako će Grint, zajedno s glavnim zvijezdama Danielom Radcliffeom i Emmom Watson ipak prisustvovati londonskoj premijeri novog nastavka, filma “Harry Potter and the Half-Blood Prince”.

– Potvrđeno je da je Rupert Grint uzeo par dana odmora od snimanja zbog zaraze blažim oblikom virusa svinjske gripe. Sad se oporavio i raduje se povratku među ekipu, prvo na premijeri a zatim i na dovršavanju snimanja – izjavio je glumčev glasnogovornik te je potvrdio liječničke nalaze u kojima navedeno da glumac više nije zarazan.

Redatelj i ostatak filmske ekipe nastavka “Harry Potter and the Deathly Hallows”, za vrijeme njegova bolovanja uspjeli su snimiti scene u kojima se Grint ne pojavljuje pa nijedan dan snimanja nije izgubljen.

Linker
03. svibanj 2024 02:54