Splash / Splash News
OTKRIO SVE TAJNE LIKOVA

Chris Noth ima puno toga za reći o Carrie Bradshaw i seriji "Seks i grad"

Chris Noth (59), glumac kojega je obilježila uloga Face u megapopularnoj seriji Seks i grad, otvoreno je progovorio o svome liku, kako ga je on doživio i kako je vidio svoju partnericu iz serije – Carrie Bradshaw koju je utjelovila Sarah Jessica Parker (49).

I dok svi s nestrpljenjem iščekuju potvrdu da će u skoroj budućnosti izaći i treći nastavak filma Seks i grad, snimanog prema istoimenoj seriji, obožavatelji (ali i glumci) uživaju u prisjećanju na likove koji su utjecali na pop kulturu diljem svijeta.

– Ta uloga mi je u potpunosti promijenila život. Dok sam bio mlađi to mi je bilo tako odbojno i želi sam promijeniti sliku koju javnost ima o meni – izjavio je Chris i dodao kako je s godinama ipak shvatio da je to nemoguće i da će ga ljudi uvijek vidjeti kako oni to žele.

Foto: Sipa/Cropix

– Faca je bio moćan samo zato jer je imao mnogo novca i u vezi s Carrie je bio superiorniji, ali je s druge strane bio emocinalno jako zakinut – rekao je markantni glumac i objasnio kako se Faca nikada nije pravio da je nešto što nije. Carrie je bila ta koja se pretvarala da je drugačiji od onoga što je on usitinu bio, objašnjava Chris.

– Faca je uvijek bio iskren i vjeran. Bio je s Carrie u vezi koja nije funkcionirala pa se oženio s drugom, dok je ona bila s tko zna koliko muškaraca u međuvremenu – kroz šalu je rekao i dodao kako se Carrie ponašala jako promiskuitetno.

– Postoji mit kako je ona bila žrtva, ali nije. Bila je jako pametna i proračunata žena – zaključio je Chris i dodao kako će se veseliti snimanju novog nastavka filma, ukoliko do toga dođe.

Linker
23. travanj 2024 17:14