AFP/Cropix
SLAVNI PAROVI

Crveni tepih - mjesto za ljubavne parove

Mnogi poznati parovi crveni tepih koriste kao priliku za večernji izlazak u kojemu uživaju u međusobnom društvu. Bilo da se radi o svečanoj dodjeli nagrada, premijeri ili društvenom okupljanju – slavni parovi drže se zajedno, opušteno pozirajući pred brojnim fotografima i odgovarajući na pitanja znatiželjnih novinara.

Nicole Kidman (47) izgledala je prekrasno kao pratnja svome suprugu Keithu Urbanu (47) na dodjeli CMA nagrada. Poznata glumica nedavno je pohvalila njegovu bezuvjetnu ljubav i podršku koju joj je pružio nakon smrti oca.

– Posljednjih devet godina bio je odličan suprug, ali zadnjih mjesec dana bio je jednostavno divan čovjek – izjavila je Nicole koja je na dodjelu došla odjevena u bijelu čipkastu haljinu koja je savršeno pristajala uz njen porculanski ten.

NASHVILLE, TN - NOVEMBER 05: Nicole Kidman and Keith Urban attend the 48th annual CMA Awards at the Bridgestone Arena on November 5, 2014 in Nashville, Tennessee.   Larry Busacca/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
/ AFP

Foto: AFP/Cropix

Courteney Cox (50) i zaručnik Johnny McDaid (38) pojavili su se na svečanoj premijeri nove humoristične serije Lise Kudrow (51) The Comeback.

Par se za tu priliku modno uskladio i odjenuo crne kombinacije u rokerskom stilu. Courteney i Johnny izmjenjivali su zaljubljene poglede i zagrljaje te su rado pozirali pred brojnim fotografskim objektivima.

HOLLYWOOD, CA - NOVEMBER 05: Actress Courteney Cox (L) and musician Johnny McDaid attend the premiere of HBO's
/ AFP

Foto: AFP/Cropix

Linker
19. travanj 2024 16:57