Danijela Dvornik
PROTIV BORA

Danijela Dvornik: Filerom sam s lica 'skinula' 10 godina

S viškom kilograma na tijelu, imala sam manje bora na licu. No otkako sam prije dvije godine počela vježbati u teretani i paziti na prehranu, liniju sam lijepo istesala, ali bore su postale vidljive.

A kako bi i moj Dino volio da sam uvijek lijepa i dotjerana, odlučila sam ih eliminirati – kaže Danijela Dvornik (47), udovica glazbenika Dine Dvornika, kojoj je dr. Haina Peto Radiković nazolabijalne brazde doslovce izbrisala – iglom.

– Na tako duboke bore, naime, ne djeluju anti-aging preparati i kozmetički tretmani – tu pomažu samo fileri na bazi hijaluronske kiseline. – Hijaluronska kiselina sastavni je dio kože i ključna je za njenu elastičnost, no s godinama ona nestaje i uzrokuje, među ostalim, nastanak bora. Kad se hijaluronski filer ubrizga u kožu, ispod bore, on za sebe veže vodu, povećava svoj volumen i tako “ispuni” boru – objašnjava dr. Haina Peto Radiković. U razgovoru prije zahvata Danijeli Dvornik preporučila je gušći filer, koji se sporije resorbira pa traje od 9 do 14 mjeseci. Nakon toga Danijela može na novu “injekciju osvježenja”. – Poslije nekoliko plastičnih operacija ovaj mi se zahvat čini poput posjeta kozmetičaru. Ubod igle nisam ni osjetila jer mi je liječnica nanijela anestetsku kremu. Rezultat sam odmah vidjela, izgledam svježije i mlađe, a osjećam se bolje. Prijateljice kažu da mi je filer s lica “skinuo” 10 godina – kaže Danijela Dvornik.

Snježana Dragojević Harapin Foto: Matej Dokić

Linker
19. travanj 2024 17:24