ARHIVA
ISKRENO O SVEMU

Danijela Martinović: Na muškarcu zamijetim usne jer zamišljam kako bi ih bilo ljubiti

Vrckava pjevačica Danijela Martinović gostovala je u Glazbenom showu Dalibora Petka gdje je govorila u pripremama za nastup na Splitskom festivalu, nagradi Porin i o mnogim drugim životnim temama.

Na Splitskom festivalu pjevat će pjesmu Naivno malo pile, koju su radili Petar Grašo i Fayo.

Iako će se na festivalu natjecati jedno protiv drugoga, Danijela i Petar mogli bi uskoro imati i zajednički duet, jer su ga već napravili prije desetak godina.

– To je pjesma koju pjeva Georgia, a Petar ju je prepjevao. Nekako je nama intimna, a možda ju i odlučimo snimiti – izjavila je pjevačica, koja će ljeto provesti sa svojom obitelji i s Petrom u njegovoj vikendici u jednoj skrivenoj uvali.

– Tamo imamo svoju privatnost i jedva čekam – rekla je zaljubljena pjevačica, kazavši da je Petar ipak ljubav njenog života.

Danijela je odgovarala i na pitanja slušatelja. Saznali smo da bi uvijek prije izabrala ziceraša nego avanturista, a na muškarcu uvijek zamijeti usne, jer zamišlja kako bi ih bilo ljubiti.

Pjevačica je kratko govorila i o Porinu o kojemu nema najbolje mišljenje:

– Sjećam se da sam jedne godine imala album Zovem te ja s hitom Neka mi ne svane, koji se prodao u 80 tisuća primjeraka. I nisam nikada dobila Porin, što je nemoguće. Vi možete voljeti ili ne voljeti nečiju glazbu, ali rad i trud se treba nagraditi – izjavila je Danijela te dodala kako je na Porin davno prestala računati.

Petar Grašo: Danijelu volim tiho već 16 godina

Linker
18. travanj 2024 02:39