INSTAGRAM / © Pacific Coast News
PRIJATELJSKO DRUŽENJE

David Beckham i Tom Cruise - stari prijatelji na piću

Bivši nogometaš David Beckham (39) i glumac Tom Cruise (51) iznenadili su brojne posjetitelje irskog puba Notting Hill, u kojemu su kao dobro raspoloženi prijatelji razgovarali i uživali u vinu i pivu.

Glumac i nogometaš prijatelji su još od 2003. godine, ali su se posebno zbližili nakon selidbe Davida i Victorie Beckham (40) u Los Angeles 2007. godine zbog Davidovog transfera u klub LA Galaxy.

Dobri prijatelji su se našli između mnogobrojnih obaveza: Tom trenutačno radi na promociji novog filma Na rubu budućnosti, a David kao umirovljeni nogometaš surađuje s različitim brendovima na zanimljivim projektima.

Foto: Instagram

– Tom i ja postali smo odlični prijatelji i to nema nikakve veze s time što smo oboje poznate ličnosti. On je jako dobar čovjek i jedan od najvrijednijih osoba koje poznajem. Nikada ne staje – izjavio je jednom prilikom David.

Bivši nogometaš također je priznao kako se on i Tom puno druže i često imaju zajedničke filmske večeri.

Prijatelji su se malo udaljili 2012. godine, nakon što su se Tom i Katie Holmes (35) razveli, a obitelj Beckham započela s drugim projektima i obavezama izvan Los Angelesa.

Tom Cruise, Katie Holmes, Victoria Beckham and David Beckham - 5 May 2008 - New York, NY -
/ MCMULLAN CO

Foto: Sipa/Cropix, Tom Cruise, Katie Holmes, David i Victoria Beckham na Met Ballu 2008.

Linker
20. travanj 2024 05:29