ZVIJEZDE PJEVAJU

Davor Meštrović oprostio se od zvijezda

U trećoj ovosezonskoj emisiji Zvijezde pjevaju ispali su Davor Meštrović i Žanamari Lalić . Iako su bili možda imali i najbolji nastup dosad, to se pokazalo nedovoljnim za dalje. Izbor pjesme i ovaj puta se pokazao problematičnim. Član žirija Husein Hasanefendić Hus je primijetio kako pjesma Prljavog kazališta “Mi plešemo” nije rock, nego ska. I ovaj put su mu pokušali objasniti kako sudionici showa dobivaju prijedlog pjesma koje mogu pjevati u zadanom žanru, no Hus je ostao neumoljiv.

– Nije mi žao što sam ovdje, ali mi je žao što sam ispao – rekao je Davor Meštrović nakon što je saznao da više neće pjevati sa zvijezdama, piše Jutarnji list.

Led u trećoj emsiji probili su Viktor Drago i Natali Dizdar . Zahvaljujući veselom countryju, koji je bio zadana tema, modni stilist i esteta Viktor otkrio je, kako je rekao, ‘seljačinu u sebi’. Žiri je pohvalio napredak koji su pokazali i ležernost izvedbe pjesme “Man of Constant Sorrow”.

Tamara Loos i Marko Tolja pokazali su standardnu uigranost, a plusevi od strane žirija bili su upućeni Tamari, koja je bezvremenskoj skladbi “Piece Of My Heart” Janis Joplin iznijela solidno, a čak je uspjela dodati i ‘nešto svoje’.

Ana Vilenica i Jacques Houdek postavili su ljestvicu visoko, pa iako su odabranu skladbu “Bye Bye Love”otpjevali skoro pa besprijekorno, žiri je imao neke sitne zamjerke.

Mare Milin i Đani Stipaničev također su odabrali pjesmu Janis Joplin, a žiri su iznenadili svojom izvedbom “Me and Bobby McGee” i to u pozitivnom smislu. Najveće pohvale su dobili zbog pozitivnog stava i svijesti o tome što pjevaju. Žiri je sve to pokazao i ocjenama.

Ines Bojanić i Giuliano večeras su pokazali kako je energija koja se ulaže u pjesmu ponekad važnija od količine vremena koje se potroši na uvježbavanje. Ujedno, žiri je pohvalio i točnost izvedbe pjesme “Kiše jesenje” Prljavog kazališta. Kada se to sve zbroji, dobije se broj bodova: 32.

Boris Mirković i Ivana Husar pokazali su se vrlo hrabrima. Izabrali su pjesmu “Pseto” Generacije 5, koje su se čak i stariji članovi žirija teško mogli prisjetiti, što možda nije nagrađeno posebnim bodovima, ali nije niti kažnjeno. Boris i Ivana bili su standarno odlični što je pokazala i izvedba koja je bila jedna od boljih u emisiji.

Linker
19. travanj 2024 03:18