ZVIJEZDE PJEVAJU

Davor Meštrović u boju protiv Željka Pervana

Na današnjoj tiskovnoj konferenciji na HRT-u četvrtu sezonu showa Zvijezde pjevaju predstavili su urednik Kontakt programa Mario Sedmak i urednik emisije Tomislav Štengl, te najavili jedan novitet u novoj sezoni, koja počinje 13. ožujka, u 20.15 na HTV1.

– Kako Martina Tomčić više nije mogla uskladiti svoje obaveze s terminima snimanja, tako ove godine imamo novu članicu žirija -Vannu – napomenuo je Štengl.

Predstavljeni su novi parovi četvrte sezone popularnog showa: Ana Vilenica i Jacques Houdek, Željko Pervan i Maja Blagdan, Tamara Loos i Marko Tolja, Davor Meštrović i Žanamari Lalić, Mare Milin i Đani Stipaničev, Ines Bojanić i Giuliano, Boris Mirković i Ivana Husar Mlinac te Viktor Drago i Natali Dizdar.

– Imam kćerku Katju, glumim u HNK Varaždin i pjevam pod tušem – kratka je bila Ines Bojanić, dok je Tamara Loos naglasila kako, suprotno nekim medijskim napisima, još uvijek nema 24 godine.

– Još uvijek imam 23 godine, a evo i petu godinu studiram ekonomiju – kazala je partnerica Marka Tolje.

Viktor Drago se našalio kako će mu sudjelovanje u Zvijezde pjevaju i pjevanje pred milijunskim televizijskim auditorijem biti ujedno i “suočavanje s vlastitim demonima”.

– Ja radim svašta i svugdje, a pjevački sam vrlo, vrlo… osrednji. Pa da vidimo koliko u Hrvatskoj osrednji mogu postići – kazao je Željko Pervan, dok se ovogodišnji „HTV-ov predstavnik“ Davor Meštrović zahvalio na hrabrosti urednicima koji su ga pozvali u show.

– Dijete HTV-a se vraća na mjesto zločina – našalio se Boris Mirković zaključujući: “Bolje u Zvijezde pjevaju, nego u Ples sa zvijezdama!”

Linker
23. travanj 2024 21:37