Sipa/Cropix
VELIKODUŠAN I PLEMENIT

Dobročinstva Paula Walkera otkrivaju se nakon njegove smrti

Paul Walker potajno je kupio zaručnički prsten djevojci iračkog ratnog veterana koji si to nije mogao priuštiti, navodi Us Weekly.

Prije nekoliko godina u draguljarnici u Santa Barbari pokojni glumac je svjedočio razgledavanju zaručničkog prstenja mladog para. Iračkom ratnom veteranu i njegovoj zaručnici svidio se prsten koji je stajao 10 tisuća dolara, ali si ga nisu mogli priuštiti, pa je glumac odlučio pomoći.

– To je tako topla ljudska priča – izjavila je Irene King, tadašnja prodavačica u draguljarnici, za CBS Los Angeles, te dodala kako je Paul diskretno rekao voditelju draguljarnice da prsten stavi na njegov račun, te da je isto tako tražio da njegov identitet ostane tajan.

– Učiniti nešto takvo za potpunog stranca je stvarno nevjerojatno – komentirala je prodavačica glumčevu velikodušnu gestu s čime će se zasigurno svi složiti.

Draguljarnica je ispoštovala Paulovu želju i paru nikad nisu otkrila identitet njihova tajnog darivatelja, no nakon glumčeve tragične smrti odlučili su izaći u javnost s pažljivim i plemenitim činom tragično preminulog glumca.

Paul Walker 30. sstudenog 2013. poginuo je u automobilskoj nesreći u južnoj Californiji zajedno sa svojim prijateljem Rogerom Rodasom, koji je vozio kobnog Porschea.

Kći Paula Walkera oprostila se od tate: On je bio moj heroj

Za nesreću u kojoj je poginuo Paul Walker kriva brzina

Linker
25. travanj 2024 06:52