VELIKODUŠAN I PLEMENIT

Dobročinstva Paula Walkera otkrivaju se nakon njegove smrti

Sipa/Cropix

Paul Walker potajno je kupio zaručnički prsten djevojci iračkog ratnog veterana koji si to nije mogao priuštiti, navodi Us Weekly.

Prije nekoliko godina u draguljarnici u Santa Barbari pokojni glumac je svjedočio razgledavanju zaručničkog prstenja mladog para. Iračkom ratnom veteranu i njegovoj zaručnici svidio se prsten koji je stajao 10 tisuća dolara, ali si ga nisu mogli priuštiti, pa je glumac odlučio pomoći.

 – To je tako topla ljudska priča –  izjavila je Irene King, tadašnja prodavačica u draguljarnici, za CBS Los Angeles, te dodala kako je Paul diskretno rekao voditelju draguljarnice da prsten stavi na njegov račun, te da je isto tako tražio da njegov identitet ostane tajan.

 – Učiniti nešto takvo za potpunog stranca je  stvarno nevjerojatno – komentirala je prodavačica glumčevu velikodušnu gestu s čime će se zasigurno svi složiti.

 Draguljarnica je ispoštovala Paulovu želju i paru nikad nisu otkrila identitet njihova tajnog darivatelja, no nakon glumčeve tragične smrti odlučili su izaći u javnost s pažljivim i plemenitim činom tragično preminulog glumca.

Paul Walker 30. sstudenog 2013. poginuo je u automobilskoj nesreći  u južnoj Californiji zajedno sa svojim prijateljem Rogerom Rodasom, koji je vozio kobnog Porschea.  

Kći Paula Walkera oprostila se od tate: On je bio moj heroj

Za nesreću u kojoj je poginuo Paul Walker kriva brzina