Foto: Splash
S KRALJEVSKIH DVORA

DOJMOVI NAKON ROĐENJA Princ Harry: Princeza je prekrasna!

Princ Harry postao je drugi puta stric i ne može biti sretniji što su njegov brat i šogorica ponovno postali roditelji. Iako je u vrijeme poroda bio odsutan, dobro je upućen u situaciju i čuo se sa svim članovima obitelji.

Vojvotkinja Catherine (33) 2. svibnja rodila je svoje drugo dijete, djevojčicu kojoj još uvijek nisu odabrali ime, ali su je već pokazali svijetu i predstavili isti dan kada je i rođena .

– Prekrasna je. Jedva čekam da ju upoznam – izjavio je princ Harry (30) putem priopćenja jer se trenutačno nalazi u Australiji, a u trenutku rođenja svoje nećakinje bio je na nogometnoj utakmici lokalne momčadi.

Unatoč svom odsutstvu, princ Harry odmah je nazvao princa Williama i čestitao mu na sretnim vijestima.

splash
Na putu u bolnicu da upozna svoju sestru

Foto: Splash

– Harry se bojao da će spavati kad izađe vijest o rođenju drugog djeteta pa je bio iznimno sretan što je mogao nazvati brata odmah nakon što je saznao detalje – otkrio je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

Kraljevski par nakon povratka iz bolnice pozvao je sve članove obitelji da ih dođu posjetiti i s njima provedu ove posebne trenutke.

– Vojvotkinja i Princ iznimno su zahvalni na svim čestitkama koje stižu iz cijelog svijeta. Mnogi im znači podrška obožavatelja i prijatelja – stoji u službenom priopćenju za javnost.

FOTO: Splash

Foto: Splash

Linker
20. travanj 2024 08:57