Nova TV
TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

Dvostruka pobjeda za Giuliana - pobijedio u 11. emisiji i ušao u finale

Giuliano je pobjednik 11. emisije showa Tvoje lice zvuči poznato, što mu je druga pobjeda u popularnom showu, a 10 tisuća kuna odlučio je darovati splitskoj udruzi Most.

U predfinalnoj emisiji izabrana su i četiri finalista, a to su Mario Petreković, Baby Dooks, Vanda Winter i Giuliano koji je pobjedom u ovoj emisji na ljestvici ukupnih bodova pretekao Mineu i osigurao si ulazak u finale.

Predzadnju emisiju showa odlučili su začiniti i voditelji koji su se na početku emisije pojavili transformirani jedan u drugoga, a tokom cijele emisije svojim komentarima sve je zabavljala i gostujuća članica žirija Nives Celzijus.

U 11. emisiji Mario Petreković transformirao se u Adama Levinea, pri čemu je izazvao dodatno oduševljenje jer je bio golog torza na kojem je imao i naslikane sve tetovaže koje frontmen grupe Maroon 5 ima.

Nives Celzijus komentirala je kako je tijekom njegovog nastupa razmišljala da mu baci svoj grudnjak budući mu nikakvi nisu doletjeli iz publike, a svojim nastupom je to zaslužio.

S još jednim seksi nastupom oduševila je i Minea u ulozi Cher koja je nastupila u oskudnom kostimiću ogrnuta samo kožnom jaknom, no svi su ostali zapanjeni koliko je dobro “skinula” Cherin vokal.

Ronald Braus postao je Vlado Kalember i pohvalio se rašpom koju je uspio izvući iz svog grla, a Vanda je za ulogu Enriquea Iglesiasa morala naučiti pjevati na engleskom sa španjolskim naglaskom.

Baby Dooks imao je zadatak utjeloviti Outkast što je Sandra popratila komentarom da je uživao kao zločesto dijete, a i ostali članovi žirija složili su se da se baš vidjelo da je na svom terenu.

Jasna se transformirala u Danijeu Martinović, što joj je nakon Jelene Rozge i Ljiljane Nikolovkse bila treća preobrazba u pjevačicu Magazina – i najuspješnija prema riječima žirija.

Andrea je postala Lady Gaga te u potpunosti oduševila žiri koji su komentirali da joj je ova transformacija tako odlično “legla” jer ima sličnosti s pjevačicom:

– Dijelite taj cinizam – rekla je Sandra, a Tomo se nadovezao kako kao i Gaga i ona nastupu pristupa s puno razmišljanja.

Giuliano je utjelovio Loua Begu čime je oduševio ženski dio žirija; Sandra je rekla kako bi takav styling trebao “furati” i u svom životu.

Foto: Nova TV

Linker
24. travanj 2024 22:03