PRVE FOTOGRAFIJE

EKSKLUZIVNO Dalibor Matanić i Helena Minić pokazali kći Lolu

Nakon hrvatske premijere filma ‘Zvizdan’ za zagrebačkog redatelja i glumicu najbolji dani tek dolaze: on je jedan od kandidata za europskog Oscara, a ona uživa s njihovom kćerkicom i u golemim količinama slatkiša koji su joj u trudnoći bili zabranjeni jer je imala tudnički dijabetes.

U novoj Gloriji ponosni roditelji po prvi puta su pokazai svoju Lolu, te progovorili o prvih mjesec dana obiteljskog života u troje:

– Posljednji dan kada sam se pošteno naspavala bio je 8. kolovoz. Otad su mi svi dani isti, ne razlikujem noć od dana jer naša Lola spava najviše dva sata u komadu. Prijatelji koji se u pet ujutro vraćaju iz noćnih izlazaka šalju mi poruke na Facebook jer znaju da sam budna, i zezaju me: “Vidiš da je sve ostalo isto” – smije se glumica Helena Minić (36), supruga redatelja Dalibora Matanića (40) koji ovih dana diljem Hrvatske promovira svoj nagrađivani film “Zvizdan”.

Ines Stipetić

Prve fotografije malene Lole možete pogledati ekskluzivno u Gloriji koja je u prodaji od 24. rujna, a uz koju vam darujemo i poklon bonove s popustom do 50 posto.

Linker
24. travanj 2024 21:30