AFP/Cropix
U ISKRENOM INTERVJUU

Fergie: Mene i supruga povezala je vjera

U novom broju magazina Allure slavna pjevačica otkrila je tajnu svog sretnog braka, planira li drugo dijete te što je povezalo nju i supruga.

Popularna pjevačica Fergie (39) pet godina je u sretnom braku s glumcem Joshom Duhamelom (42) s kojim ima šesnaestomjesečnog sina Axla. Iako se sada nalaze u dugogodišnjoj vezi, na početku nisu planirali da će cijela ljubavna priča krenuti u tako ozbiljnom smjeru.

– Htio me samo odvesti u krevet – našalila se simpatična pjevačica o počecima njihove desetogodišnje veze i dodala kako se sve zajedno razvilo u nešto posebno.

– Shvatili smo da želimo iste stvari u životu i da želimo zajedno ići istim putem – rekla je Fergie o svom odnosu sa suprugom i dodala kako je kršćanstvo, odnosno vjera, velika poveznica njihovog braka.

– On je divan otac, uključen u svakodnevne aktivnosti svoga sina i svakim danom želi biti što bolji – puna je riječi hvale popularna pjevačica koja bez imalo srama govori o tajni svoga sretnog braka.

– Mnogo radimo na našem odnosu i oboje idemo na terapiju. On se toga ne srami i radi toga se ne osjeća manje muško – izjavila je Fergie te dodala kako želi drugo dijete, ali ne tako skoro.

Foto: Arhiva

Linker
23. travanj 2024 22:16