ONA JE BILA NJEGOVA NAJVEĆA STRAST

FOTO David i Iman - 23 godine slatke ljubavi

David Bowie koji je preminuo 10. siječnja u 69. godini života od raka jetre i ostavio u tuzi glazbeni svijet, ali i širu javnost, svoj privatni život i brak s bivšom manekenkom i humanitarkom Iman strogo je čuvao i razdvajao od svog javnog djelovanja.

Pod pravim imenom David Jones on je živio svoj privatni život, a i njegova supruga Iman izjavila je kako se ona i zaljubila i udala za Davida Jonesa, čovjeka koji se razlikuje od glazbene ikone Davida Bowiea.

– Nisam se zaljubila u Davida Bowieja. On je izmišljen lik, pjevač, zabavljač. Ja sam upoznala jednog drugog čovjeka, Davida Jonesa – izjavila je 2014. godine za The Independent Iman.

Singer David Bowie arrives with his wife Iman to attend the Council of Fashion Designers of America (CFDA) fashion awards in New York in this June 7, 2010 file photo. Singer Bowie has died after an 18-month battle with cancer, his official Twitter account announced on January 11, 2016.   REUTERS/Lucas Jackson/Files      TPX IMAGES OF THE DAY
Foto: Reuters/EPH / REUTERS

David je svoju ljubav prema Iman opisao kao ljubav na prvi pogled. Nakon što su se upoznali početkom 1990-ih, vjenčali su se 1992., a kći Alexandriu dobili su 2000. godine. Svoju suprugu glazbenik je u intervjuu koji je dao za Hello nakon rođenja kćeri opisao kao svoju najveću životnu strast:

– Nisam mogao spavati od uzbuđenja prije našeg prvog spoja. Znao sam da će ona biti moja žena. Prema nikome i ničemu u životu nisam pristupao s takvom strašću i željom. Jednostavno sam od početka znao da je ona ta – ispričao je legendarni umjetnik 2000. godine.

David i Iman – ljubav u slikama

Somalijska ljepotica, kako su je mediji svojedobno prozvali, u intrvjuu 2010. ispričala je i kako su izgledale njihove bračne prepirke:

– David se nikad ne svađa. On je Englez pa uvijek ostaje tiho, ja sam ta koja vrišti i dere se. A onda me on uvijek nekako uspije nasmijati. Tako da to zvuči odprilike kao kabaret. U biti i ja svojim nastupom njega zabavljam – ispričala je Iman za Harper’s Bazaar te dodala kako je i nakon svih tih godina suprug očarava.

Također, Iman je uvijek imala veliko poštovanje prema njegovoj impresivnoj karijeri:

– Jednom sam ga pitala kada je poželio biti glazbenik. Rekao je da je to htio već sa 7 godina. Kada imate takav slučaj, kada od tako rane dobi jako želite samo jedno i toliko ste fokusirani na to, tada se svemir pobrine da se to i ostvari. Njemu se dogodilo upravo to. Morate to poštovati – izjavila je Davidova supruga za New York magazin prošlog ljeta.

U fotogaleriji pogledajte njihovu ljubav u slikama!

Linker
07. travanj 2024 09:48