Pedja Milosavljevic / CROPIX / CROPIX
SKLOPLJEN I GRAĐANSKI BRAK

FOTO Njeno srpsko vjenčanje - Severina postala gospođa Kojić

Severina Vučković (43), nakon crkvenog vjenčanja u Istri krajem rujna, s Igorom Kojićem (28) 22. studenog sklopila je i građanski brak i službeno postala gospođa Kojić.

Na spektakularnom svadbenom slavlju u Beogradu pred petstotinjak, a navodi se se čak i brojka od šestotinjak uzvanika, Severina i njen 15 godina mlađi suprug u jednom beogradskom hotelu upriličili su pravu predstavu. I to doslovno budući su ulaznice za vjenčanje izgledale poput kazališnih karata, a cijelu ceremoniju pod nazivom Moje srpsko vjenčanje režira slovenski redatelj Tomaž Pandur.

Beograd, 221115.
Svadbena vecer mladenaca Igora Kojica i Severine Vuckovic odrzana je u beogradskom hotelu Crown Plaza s oko 500 uzvanika.
Na fotografiji: hotel.
Foto: Danijel Soldo / CROPIX
Danijel Soldo/Cropix / CROPIX
Beograd, 221115. Svadbena vecer mladenaca Igora Kojica i Severine Vuckovic odrzana je u beogradskom hotelu Crown Plaza s oko 500 uzvanika. Na fotografiji: hotel. Foto: Danijel Soldo / CROPIX

Iako je medijima na slavlje pristup zabranjen, a gostima i osoblju zabranjeno fotografiranje i snimanje, slike i videi s balkanske svadbe stoljeća, kako je nazivaju srpski mediji, ipak su iscurili u javnost.

Među njima je i ples mladenke i mladoženjina oca.

Linker
21. travanj 2024 10:25