Reuters/EPH
NA CRVENOM TEPIHU

Glamurozna Kate Winslet poslala snažnu poruku tinejdžericama

Jednostavno izdanje slavne glumice Kate Winslet (40) na svečanoj dodjeli nagrada Britanske akademije za filmsku i televizijsku umjetnost u Londonu mnoge je podsjetilo na staro modno pravilo – manje je više.

Crnu haljinu na jedno rame, koja naglašava njenu figuru, kombinirala je s crvenom clutch torbicom, a cijelo izdanje “začinila” je upečatljivim dijamantnim naušnicama.

Elegantna Kate svojim je jednostavnim elegantnim izdanjem oduševila modne kritičare, ali i svoje kolege glumce koji nisu htjeli propustiti priliku da se fotografiju sa slavnom glumicom.

Reuters/EPH

FOTO: Reuters/EPH

Kate je na dodjeli BAFTA nagrada slavila jer je proglašena najboljom sporednom glumicom u filmu Steve Jobs, u kojem glumi rame uz rame sa slavnim njemačko-irskim glumcem Michaelom Fassbenderom.

Britanska glumica u svojem se govoru prisjetila početaka i otkrila kako joj je učiteljica rekla da će se morati pomiriti s ulogama debelih žena kada je imala samo 14 godina. To ju je motiviralo da svim tinejdžericama poruči da nikada ne slušaju osobe koje ih žele povrijediti i demotivirati.

– Nisam je slušala, nego sam se suočavala sa svojim strahovima, riješavala nesigurnosti i nastavljala raditi ono što volim. Samo morate vjerovati u sebe – izjavila je slavna glumica.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
19. travanj 2024 18:29