JLP
ZDRAVLJE MORA BITI CILJ

Hilaria Baldwin otkrila kako je skinula kilograme nakon trudnoće

Učiteljica yoge koja s glumcem Alecom Baldwinom (57) ima već dvoje djece nedavno je otkrila kako je skinula kilograme nakon rođenja drugog djeteta.

Hilaria Baldvin (31) za Cosmopolitan je rekla kako je najvažnije imati ispravan stav, a to znači težiti tome da budemo zdravi umjesto tome da budemo mršavi.

– Kada je cilj biti zdrav, onda usvajamo zdrave navike i kilogrami odlaze sami od sebe – objasnila je Hilaria koja tvrdi da je to bio njen slučaj s gubitkom kilograma nakon poroda.

Instruktorica yoge mršavila je polako i kako kaže, prirodno: desetak kilograma viška istopila je za deset tjedana.

A zdrave navke kojih se pridržava su svakodnevna tjelovježba (u njenom slučaju yoga) i zdrava prehrana. Hilaria ujutro zajedno s kćeri jede pahuljice i mlijeko te popije smootie od zelenog povrća (kelj ili špinat), a ručak joj također obiluje povrćem. Za večeru jede proteine i opet – povrće i salate.

– Mnogi će reći da sam čudna, ali ja stvarno obožavam povrće i sve vrste salata – ispričala je Hilaria koja nije ‘luda’ ni za čipsom i grickalicama.

– Ljudi se ne mogu načuditi što ne volim sve te ‘nezdrave’ stvari, ali ja sam odrasla na povrću i meni je to normalna hrana – otkrila je Hilaria koja je rođena i odrasla na Mallorci.

U braku s Alecom Baldwinom je 3 godine i zajedno imaju kći Carmen (2) i dvomjesečnog sina Rafaela.

JLP

Foto: JLP

Linker
25. travanj 2024 00:45