arhiva/afp/cropix/jlp
NAKON LJUBAVNIH BRODOLOMA

I ONE TO ČINE Zvijezde koje su ljubav potražile na internetu

Ni slavne pjevačice nisu odoljele popularnim društvenim mrežama namijenjenim za upoznavanje partnera te su odlučile pronaći ljubav preko interneta.

Nakon bračnog kraha, popularna pjevačica Mariah Carey (45) otvorila je profil na stranici Match.com i pokazala ga u spotu za pjesmu Infinity te poručila: ‘Nadam se da će svaka žena koja će slušati ovu pjesmu pronaći svoju srodnu dušu, svejedno kako – na tradicionalan način ili preko interneta’.

Mariah Carey attends the 2015 Billboard Music Awards, May 17, 2015 at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada.  AFP PHOTO / ROBYN BECK
Foto: AFP/Cropix / AFP

FOTO: AFP/Cropix

U potragu za novim partnerom na društvenoj mreži Tinder krenula je i pjevačica Hilary Duff (27), koja je u travnju ove godine predala zahtjev za razvodom od supruga Mikea Comriea s kojim ima trogodišnjeg sina Lucu.

JLP

FOTO: JLP

Britanska pjevačica Adele (27) u svojoj je biografiji Adele: The Biography priznala da je nakon teškog prekida veze isprobala jednu od stranica za traženje partnera, ali je otkrila da to nije prošlo uspješno s obzirom da nije objavila svoju fotografiju.

arhiva gloria.hr

FOTO: Arhiva

Linker
19. travanj 2024 13:52