Ronald Goršić/Cropix
OBITELJ NA PRVOM MJESTU

Ivan Rakitić: Brak mi je jako bitan, a kćer mi je sve u životu

Omiljeni hrvatski nogometni reprezentativac, a od nedavno i ponosni igrač Barcelone – Ivan Rakitić (26) sa suprugom Raquel i kćerkicom Altheom baterije puni na kratkom odmoru u Lijepoj našoj pa je ekipa inMagazina iskoristila priliku da bi saznala kako se snašao u ulozi oca, planira li crkveno vjenčanje i proširenje obitelji te mnoge druge zanimljivosti iz njegovog života.

– Uzmem od žene pelene i flašicu i kažem: to ću sada ja. Želim što više uživati s kćeri i pomoći kako god mogu – rekao je slavni nogometaš o tome kako se snalazi u ulozi oca.

– Kćer mi je sve u životu i svaki slobodan trenutak želim provesti s njom – dodao je Ivan o malenoj Althei koja je nedavno proslavila svoj prvi rođendan i pravi je blagoslov njemu i supruzi, kojima su obitelj i brak vrlo važni u životu.

– Puno ljudi kaže kako je to samo jedno “da” i ništa više, ali za nas je brak jako bitan i mislim da idemo dobrim putem – rekao je nogometaš te otkrio kako planiraju i crkveno vjenčanje, koje je san njegove supruge.

– Planiramo vjenčanje i drugo, možda i treće dijete – zaključio je Ivan te pokazao i dvije nove tetovaže, naravno, posvećene supruzi i kćeri.

Linker
11. travanj 2024 06:34