VATRENA NAVIJAČICA

Ivan Rakitić: Moja Raquel navijat će za mene i protiv Španjolaca

Mladi nogometni reprezentativac Ivan Rakitić (24) proteklih godinu i pol dana prvotimac je španjolskog prvoligaša Seville u istoimenom gradu u kojem je upoznao španjolske običaje, ali i svoju vatrenu navijačicu, dvadesetdvogodišnju Raquel Mauri Olmo.

– Kad sam tek došao u Sevillu, živio sam u hotelu. Još nisam znao jezik. Prvo što sam naučio bilo je kako naručiti kavu s mlijekom, cafe con leche. Ovdje je, kad je loše vrijeme, temperatura preko dvadeset stupnjeva, a dugi rukavi ne trebaju ti ni preko zime. Kad sam tek došao iz Njemačke, nisam se mogao nauživati sunca. A bio je siječanj – ispričao je Rakitić novinarima Globusa svoje početne doživljaje.

No najvažniji događaj bila je upravo Raquel, studentica iz Seville koju je upoznao u kafiću u kojem je neko vrijeme radila.

– Raquel sam upoznao u kafiću koji se nalazi preko puta hotela. Jako mi se svidjela od prve, ali dugo mi je trebalo da je nagovorim na izlazak – povjerio se Rakitić, dodavši da uživa u suncu i toplom vremenu, pa je tako nedavno s djevojkom bio na plaži i izgorio “kao seljak”.

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Globusa.

Linker
26. travanj 2024 09:31