Ronald Goršić/Cropix
STIŽE PRINOVA

Ivan Rakitić sa suprugom Raquel očekuje drugo dijete

Poznati hrvatski nogometni reprezentativac i nogometaš Barcelone na svom je Twitter profilu otkrio kako sa suprugom očekuje drugo dijete.

Nakon odlične utakmice u kojoj je dao dva gola, Ivan Rakitić obratio se svojim obožavateljima i napisao kako je presretan zbog uspješne utakmice, ali je još sretniji što će postati otac po drugi put.

Sretne vijesti podijelila je i njegova supruga Raquel na svom Instagram profilu, a objavu je popratila kolažem njihovih fotografija s vjenčanja.

https://instagram.com/p/9Es_qaOavE/?taken-by=raquel_mauri

Uspješni nogometaš još je prošlog ljeta priznao kako Raquel i on planiraju drugo, a možda i treće dijete, a svaki postignuti gol posvećuje upravo svojoj obitelji.

Par se upoznao u siječnju 2011. godine, a jezična barijera nije stala na put njihovoj ljubavi.

– Samo smo gestikulirali rukama, bili smo kao Tarzan i Jane. Trebalo mi je sedam mjeseci da je osvojim, ali takav sam: što želim, to i dobijem. Ne volim sanjati, već se potruditi da se dogodi ono što želim – priznao je Rakitić koji se s Raquel vjenčao 2013., a par mjeseci nakon su dobili kćer Altheu.

– Uzmem od žene pelene i flašicu i kažem: to ću sada ja. Želim što više uživati s kćeri i pomoći kako god mogu – rekao je lani slavni nogometaš o tome kako se snalazi u ulozi oca.

– Kćer mi je sve u životu i svaki slobodan trenutak želim provesti s njom – dodao je Rakitić koji se s Raquel odlučio i na crkveno vjenčanje sredinom lipnja ove godine u katedrali u Sevilli.

Linker
20. travanj 2024 13:27