FOTO: tvojelice.dnevnik.hr
SAŠA POBIJEDIO U PREDZADNJOJ EMISIJI

Izabrana četiri finalista showa Tvoje lice zvuči poznato

U predzadnjoj emisiji popularnog showa Tvoje lice zvuči poznato pobjedu je odnio Saša Lozar, a odlazak u finale izborili su Saša, Luka Bulić, Renata Sabljak i Maja Šuput.

Pobjednica prošle emisije Renata Sabljak transformirala se u kolumbijsku pjevačicu Shakiru i izvela pjesmu Whenever Wherever.

– Nismo ništa manje ni očekivali, glasovno fantastično, što je teško uz ovo pjevanje i plesanje – poručio joj je Tomo in der Muhlen, a Sandra Bagarić je dodala kako svi znaju da ima odličan glas, ali i da je napokon proradio seksepil kod nje.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

Ivan Šarić ponovno je postao žena – ovog puta kanadska pjevačica Shania Twain i otpjevao Man! I Feel Like A Woman.

– Ja više nemam prijatelja nakon ovog – izjavio je Ivan nakon nastupa, a Branko Đurić Đuro mu je kazao da mu sigurno mnoge žene zavide na dugim nogama.

– Sve si bolja i bolja žena. Možda da si malo više igrao tom nogicom – izjavila je Sandra, a počasni član žirija Baby Dooks mu je poručio da je otpjevao za deset s obzirom da nije pjevač.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

Luka Bulić u pretposljednjoj emisiji transformirao se u Maju Šuput i izveo pjesmu Svatovska.

– Nikad u životu nisam mislio da ću dobiti Maju Šuput. Ta energija koja pokazuje u spotu je baš ona – izjavio je Luka prije nastupa.

– Imaš jako dobre noge. Mislim da će Maja biti zadovoljna – rekla mu je Sandra, dok je Tomo istaknuo da je ipak nedostajalo malo Majine energije.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

Ivana Marić transformirala se u Rihannu i izvela njezin hit Umbrella, a za nastup je dobila samo komplimente.

– Ja sam stvarno impresioniran svaki put s tobom. Ti si stvarno jedan fini artist, performer s mjerom i to ti ide jako dobro. Krasno izgledaš, krasno pjevaš – poručio joj je Đuro, dok joj je Baby Dooks rekao: “Ti si avion – od pjevanja, izgleda i sličnosti”.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

Maja Posavec u pretposljednjoj emisiji postala je Kim Wilde što ju je jako razveselilo jer obožava osamdesete.

– Ovo je bila odlična interpretacija, pjevanje je super – izjavio je Baby Dooks, a Sandra joj je poručila da je njen talent nevjerojatan i da je jednostavno dužna nešto napraviti s njim.

tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

Maja Šuput utjelovila je Justina Biebera i izvela njegov hit Baby.

– Zurka mu je grozna. Mislim da se zato i proslavio. Ljudi će padat od smijeha kad me vide s tom frizurom – izjavila je Maja kojoj je Sandra nakon nastupa poručila da zadrži to dijete u sebi.

– Od onakvog seksepila da ovakav mali čovječuljčić postane – začudio se Baby Dooks, dok je Đuro ostao fasciniran njenim plesanjem.

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

– Oh, opet žena – komentirao je Dušan Bućan nakon što je vidio kako će postati Marina Perazić i pjevati pjesmu Kolačići.

– Svaka čast. Poznajem gradivo pa ne bih sudio – izjavio je Baby Dooks koji je prošle sezone također utjelovio Marinu Perazić, dok mu je Sandra poručila da je ženstvenost svladao podjednako kao i Baby Dooks lani.

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

Saša Lozar bio je oduševljen što će dobiti priliku postati Aretha Franklin i otpjevati Respect – “himnu emancipiranih žena”.

– Ovo mi je najveći izazov. Ona je apsolutna kraljica. Vjerujem da će to biti nastup po kojem ću pamtiti ovu ludu sezonu – izjavio je Saša prije nastupa.

– Moj duboki respekt – poručio mu je Đuro, a Sandra mu podijelila 12 bodova za masku, za pjevanje, ples. Tomo je komentirao kako je Saša vrlo visoka, ali istovremena zgodna žena, dok je Baby Dooks priznao da ga je najviše fascinirao njegov falset.

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

FOTO: tvojelice.dnevnik.hr

Pobjedu u predzadnjoj emisiji odnio je upravo Saša koji je 10 tisuća kuna odlučio pokloniti Centru za poremećaje hranjenja BEA iz Zagreba.

U finalnoj emisiji natjecat će se samo četiri natjecatelja koji su u drugoj sezoni skupili najviše bodova, a to su: Saša koji će se transformirati u Beyonce, Luka kao Eros Ramazzotti, Renata koja će utjeloviti The Pointer Sisters te Maja Šuput koja će postati Miley Cyrus.

Linker
18. travanj 2024 19:03