AFP/Cropix
STILSKA TRANSFORMACIJA

Jada Pinkett Smith prati trendove i privlači pozornost u prozirnim kreacijama

Poznata glumica i supruga slavnog Willa Smitha (47) pokazala je kako se ne boji riskirati odabirom provokativnih kreacija.

Jada Pinkett Smith (44) poznata je po tome što za crveni tepih bira provjerene i odmjerene kombinacije – iako uvijek odabere haljine koje naglašavaju njenu liniju i suptilno su seksi, nikad nije odijevala haljine koje bi toliko razotkrivale.

Ipak, u posljednje vrijeme 44-godišnja glumica pokazala je da se ni ona ne boji riskirati odjenuvši dvije svjetlucave haljine koje su osigurale da privuče svu pozornost.

Jada je prvi put pokazala svoju stilsku transformaciju prošlog tjedna na dodjeli Latin Grammy Awards u Las Vegasu na koju je stigla sa suprugom Willom Smithom. Odjenula je šljokičastu koktel haljinu prozirnog gornjeg dijela.

Actress Jada Pinkett-Smith poses with the trophy during the 16th Annual Latin Grammy Awards on November 19, 2015, in Las Vegas, Nevada.    AFP PHOTO/CHRIS FARINA
AFP/Cropix / AFP

FOTO: AFP/Cropix

Drugi razotkrivajući look pokazala je na premijeri novog Willovog filma Concussion, a ovog puta izgledala je kao da je inspiraciju pronašla u garderobi Jennifer Lopez koja vrlo često bira dugačke prozirne haljine za različita događanja. Jada je s ovom haljinom pokazala da prati trendove i u skoro potpuno prozirnoj haljini nikog nije ostavila ravnodušnim, a najmanje svog supruga.

WESTWOOD, CA - NOVEMBER 23: Actors Jada Pinkett Smith and Will Smith arrives at the Screening Of Columbia Pictures'
AFP/Cropix / AFP

FOTO: AFP/Cropix

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
23. travanj 2024 09:39