AFP/Cropix
NAKON TOLIKO ČEKANJA

Jennifer Aniston i Justin Theroux - zašto su se odlučili vjenčati baš sada

Baš kao što je prošlo ljeto vjenčanje njenog bivšeg supruga Brada Pitta i Angeline Jolie iznenadilo cijeli svijet, tako je i vjenčanje Jennifer Aniston (46) izazvalo isti efekt – svi su ostali iznenađeni, naravno ugodno, ali i zapitani, zašto se par, nakon trogodišnjih zaruka, odlučio vjenčati baš sada.

Slavna ‘Prijateljica’ i Justin Theroux (44) uplovili su u bračnu luku 5. kolovoza u svom domu u Bel Airu i to u strogoj tajnosti – čak ni uzvanici nisu znali da dolaze na vjenčanje – svadba je održana pod paravanom Justinova rođendana, koji je 10. kolovoza, a tada je paru i godišnjica veze.

TAJNO VJENČANJE Uzvanici su mislili da dolaze na proslavu rođendana

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Jennifer i Justin zaručili su se u kolovozu 2012. i tokom tri godine naveliko se spekuliralo o problemima u vezi: par je već na početku posjećivao bračnog terapeuta, a Jennifer se nakon neuspješnog pokušaja života u Justinovom New Yorku vratila živjeti u Los Angeles bez kojeg nije mogla.

Par je većinu svoje veze proveo živeći odvojeno, spominjali su se Justinovi neobični hobiji, poput skupljanja ljudskih zubiju koje navodno drži u posudici za bombone u svom domu i njima plaši prijatelje, a mnogi su kao razlog dugih zaruka spominjali i Jenniferinu nespremnost na brak jer i dalje nije preboljela fatalnog Brada Pitta. Puno se pričalo i o različitom karaktrima Jennifer i Justina.

09-26-11 New York City, NY

Actress Jennifer Aniston and Justin Theroux leave their West Village apartment and head to the screening of 'Five'... 

Non-Exclusive Pix by Flynet ©2011
818-307-4813  Nicolas
/ Tach/Flynetpictures.com

Foto: Sipa/Cropix

No od sveg toga, čini se kako je najviše istine u ovom potonjem, no njihovi prijatelji tvrde da su, baš zbog toga što su toliko različiti, Jennifer i Justin savršen par. Dok za glumicu kažu kako je jako brižna, čak i previše, te često zabrnuta, Justin je vrlo opušten i stalno se šali. I sama Jennifer Justina naziva svojom stijenom i zaštitnikom.

Glumica se, prema tvrdnjma prijatelja, nije željela udati jer je bila pod velikim medijskim pritiskom. Zato je čekala da svi odustanu od nade da će se oni vjenčati – te baš tada odlučila reći sudbonosno da – bez velike pompe i pod svojim uvjetima: u privatnosti i miru svog doma, bez očiju javnosti.

Linker
24. travanj 2024 09:15