NEOBIČAN HOBI

Jennifer Garner: Ben i ja imamo hrpu seksi fotografija

02 March 2014 - West Hollywood, California - Ben Affleck, Jennifer Garner. 2014 Vanity Fair Oscar Party following the 86th Academy Awards held at Sunset Plaza. Photo Credit: Byron Purvis/AdMedia/ADMEDIA_adm_VanityFairOscar2014_BP_277/Credit:Byron Purvis/AdMedia/SIPA/1403031730
Sipa/Cropix / SIPA

Govoreći o novom filmu Men, Women and Children koji se bavi načinom na koji su internet i društvene mreže utjecale na veze, Jennifer Garner (42) otkrila je kako njen suprug Ben Affleck (42) i ona imaju poveliku hrpicu staromodnih selfie fotografija.

– Polaroidi! To je nešto što obožavamo mi u obitelji Affleck – izjavila je glumica i u šali dodala kako imaju hrpu seksi polaroidnih fotografija.

Međutim, osim tradicionalnog načina razmišljanja, lijepa glumica ima i starinske odgojne mjere i strah ju je suvremene tehnologije i društva te načina na koji utječu na djecu.

Majka troje djece – Violete (8), Seraphine (5) i Samuela (2) priznanje kako joj društvene mreže jako smetaju, ali i ometaju njen odgoj.

– Osjećam veliku nervozu jer kao i svaki drugi roditelj želim učiniti pravu stvar i odgojiti dobru djecu koja će kasnije biti kvalitetni ljudi – izjavila je glumica i dodala kako često posjećuje tečajeve za roditelje i trudi se biti što bolja majka.

Jennifer se trudi pripremiti svoju djecu na sve pozitivne i negativne stvari u životu, ali i zadržati ponešto od tradicionalnih vrijednosti, a polaroid selfiji su jedna od tih stvari.