JLP
ZBOG DVA PSIĆA

Johnnyju Deppu prijeti deset godina zatvora

Početkom svibnja slavni glumac našao se u velikim problemima kada je ilegalno, privatnim avionom, u Australiju uvezao svoja dva psića Pista i Booa, a sada mu zbog toga prijeti i do deset godina zatvora.

Taj čin jako je razljutio australske vlasti jer za uvoz pasa, odnosno životinja, na teritorij Australije postoje posebni i strogo definirani zakoni, na koje se slavni glumac oglušio.

–> Pijani Johnny Depp šokirao kolege svojim nedoličnim ponašanjem

Johnny Depp greets fans outside 'The Late Show with David Letterman' looking cool in his distressed leather jacket. April 3, 2014 X17online.com
JLP / T/X17online.com

Foto: JLP

– Samo zato što je slavan, ne znači da smije činiti što ga volja i nepoštivati naše zakone – izjavio je australski ministar nakon što je zaprijetio da će psi, ukoliko ih ne vrati u Ameriku, biti eutanizirani.

Australske vlasti sada tvrde da će, ukoliko cijeli slučaj dođe na sud i ukoliko glumac bude proglašen krivim, Johnny biti suočen s mogućnošću desetogodišnjeg zatvora.

Cijeli slučaj se još uvijek istražuje, a u međuvremenu slavni glumc se vratio na set snimanja filma Pirati s Kariba, zbog kojega je i došao u Australiju.

Linker
20. travanj 2024 15:29