Facebook
USPJEH ZA USPJEHOM

Još jedan uspjeh za Ellu Dvornik u Londonu

Kći preminulog kralja funka niže uspjeh za uspjehom u Londonu, a sada se pohvalila kako će nositi reviju na Tjednu mode u britanskoj prijestolnici.

Ella Dvornik otvoriti će i zatvoriti reviju srpske dizajnerice Ivane Pilje u čije su se kreacije zaljubile i brojne zvijezde poput Lily Allen, Dite von Teese, Palome Faith, Ellie Goulding i mnoge druge.

– Jako sam uzbuđena. Otvaranje i zatvaranje revija većinom je rezervirano za top modele. Novinari uvijek čekaju u prvom redu da vide tko je ta djevojka koja će izaći prva, jer to inače znači da je vrlo uspješna i to joj određuje buduću karijeru – napisala je Ella na svom blogu i dodala da se veseli začuđenim licima kada vide da reviju otvara niska, tetovirana djevojka.

Svestrana Ella nedavno je potvrdila i da je dobila glavnu ulogu u britanskom SF trileru Eidiolon redatelja Davea Moylea, a na njene uspjehe posebno je ponosna njena majka, Danijela Dvornik.

Facebook

Dvadesetpetogodišnja Ella u London je otišla prije par godina, a ondje živi s dečkom Charlesom. Razlika među njima je 13 godina, a u svojoj kolumni koju piše za Jutarnji.hr Ella je napisala kako joj godine, kao ni fizički izgled, ne igraju nikakvu ulogu jer, kaže, ne biramo u koga ćemo se zaljubiti.

– Nisam ušla u vezu s njim jer je stariji od mene. S njim sam jer je gospodin, jer me poštuje, jer me voli i tretira kao sebi jednaku. Jer od njega ne očekujem glupe ispade niti ljubomoru. Jer mi kupi cvijeće u utorak ujutro bez razloga, otvori vrata. S njim sam zato što sam mu na prvom mjestu i što uvijek zna odabrati prave riječi u pravome trenutku – napisala je Ella među inim u svojoj kolumni.

Instagram

Instagram

Linker
25. travanj 2024 03:51