http://www.gloria.hr/vijesti/price/vjencali-se-sofia-vergara-i-joe-manganiello/
 Foto: Instagram
ROMANTIČNA SVADBA

JOŠ JEDNO VJENČANJE Vjenčali se Sofia Vergara i Joe Manganiello

Poznati glumački par vjenčao se u nedjelju 22. studenoga u Palm Beachu, a romantičnoj ceremoniji prisustvovali su njihovi prijatelji i obitelj.

Sofia Vergara (43) i Joe Manganiello (38) izgovorili su sudbonosno “da” nakon godinu i pol veze, a mladenka je zablistala u vjenčanici Zuhaira Murada kreiranoj samo za nju – bez naramenica sa srcolikim izrezom i suknjom koja se može skinuti. Detalji na vjenčanici bili su ručno izvezeni, a Sofia je sve “začinila” nakitom Lorraine Schwartz: 55-karatnim dijamantnim naušnicama, dijamantnom kopčom za kosu i narukvicom.

Kolumbijsku glumicu, zvijezdu TV serije Moderna obitelj, do oltara je odveo njen 23-godišnji sin Manolo, a iako je Sofia naglašavala da bi voljela malu svadbu, na proslavu je stiglo 400 uzvanika, među kojima i Channing Tatum, Reese Witherspoon te glumci iz TV serije Moderna obitelj.

Par se zaručio u prosincu prošle godine nakon šest mjeseci veze, a prije vjenčanja u nedjelju, Sofia i Joe imali su party na kojem je poznati glumac svojoj budućoj supruzi otpjevao pjesmu Sweet Child O’Mine.

Linker
19. travanj 2024 12:58