Marijana Marinović
U NOVOJ GLORIJI

Judita Franković - radno ljeto u New Yorku

Za zagrebačku glumicu radno je ljeto počelo u New Yorku, u glumačkoj školi u kojoj otkriva sve slojeve svog umjetničkog talenta, nastavlja se u Talent Campusu u Sarajevu, a završit će snimanjem filma u Sloveniji.

Nakon prvog boravka u New Yorku, oduševljena energijom, jakom umjetničkom scenom i bogatom kulturnom ponudom, glumica Judita Franković (34) obećala je samoj sebi da će se što prije vratiti. Čekala je na povratak, doduše, dvije godine, ali učinila je to u velikom stilu – kao polaznica šestotjedne glumačke škole u William Esper Studiju. Zvijezda filmova ” Sonja i bik” i “Majka asfalta” tako se ovo ljeto glumački usavršava i otkriva sve slojeve svog umjetničkog talenta u samom središtu Manhattana.

Kako se provodi u New Yorku i koji su joj planovi za ostatak ljeta pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 28. srpnja. Uz novi broj omiljenog časopisa ne propustite najpopularniji model naočala, koji možete kupiti u paketu za samo 29,90 kuna. Naočale dolaze u dvije boje – crnoj i bijeloj, koje je lako kombinirati sa svakim stylingom, stoga će vam Glorijine načale postati neizostavni detalj u ovim vrućim danima. Paket je moguće pronaći na svim većim prodajnim mjestima.

Uživajte u ljetu uz Gloriju!

Napisala i snimila Marijana Marinović

Linker
20. travanj 2024 16:37