Sipa/Cropix / SIPA
NIJE GA BRIGA ZA PRITISAK

Justin Theroux: Jennifer i ja sve radimo po svome!

Iako je dugo vremena izbjegavao komentirati tu temu, u posljednje vrijeme Justin Theroux (43) sve češće otvoreno progovora o životu sa zaručnicom Jennifer Aniston (45) i pritisku koji u takvoj vezi neizbježno dolazi. Poznati glumac u intervjuu za TV Week magazin izjavio je kako ne može biti sretniji – niti na poslovnom, niti na privatnom planu.

– Naravno da postoji veliki pritisak sa svih strana, ali ja jednostavno ne obraćam pažnju na to – kaže Justin koji je s popularnom glumicom zaručen još od kolovoza 2012. te dodaje kako on i Jennifer ne žele da im itko diktira kada je vrijeme za vjenčanje, nego će to učiniti kada budu željeli.

– Mi sve radimo po svome – izjavio je markantni glumac i dodao kako su jako sretni zajedno te se raznježio na temu odnosa sa svojom zaručnicom i izjavio kako je njihova ljubav do sada neopisivo rasla i napredovala.

– Stvarno je dobar osjećaj imati toliko ljubavi koja bi obogatila bilo čiji život pa tako iz dana u dan obogaćuje i moj – zaključio je markantni glumac.

Linker
24. travanj 2024 04:42