Splash
KRAJ LJUBAVI

Kate Hudson razvrgnula zaruke zbog nove ljubavi

Poznata glumica i njezin zaručnik razvrgnuli su dugogodišnje zaruke, a zvijezda brojnih romantičnih komedija već je pronašla novu ljubav.

– Par već neko vrijeme nije zajedno. Unatoč tome, ostali su dobri prijatelji i predani roditelji – izjavio je glasnogovornik slavne glumice i potvrdio da su Kate Hudson (35) i Matt Bellamy (36) razvrgnuli trogodišnje zaruke.

Par je vezu započeo 2010., a zaručili su se godinu dana kasnije, par mjeseci prije rođenja sina Binghama (3).

Kate je često govorila da joj se ne žuri u brak jer dolazi iz nekonvencionalne obitelji, dok njeni prijatelji tvrde da nije bila sigurna da je brak s Mattom pravi izbor, a nije se željela ponovno razvoditi.

Slavna glumica prošla je kroz razvod s Chrisom Robinsonom s kojim ima sina Rydera (10) – par se vjenčao 2000., a šest godina kasnije braku je došao kraj.

Kate i Matt posljednji put su viđeni zajedno prije nekoliko tjedana na Love In For Kids događanju, koje je organizirala Kateina majka Goldie Hawn, a na toj večeri bila je i njena nova ljubav – Derek Hough (29).

Slavna glumica i Derek viđeni su prošlog vikenda na romantičnoj večeri u Los Angelesu, a Kate je i ranije uvijek sa simpatijama govorila o tom profesionalnom plesaču i koreografu.

Linker
14. travanj 2024 15:46