Instagram
U OBITELJSKOJ ATMOSFERI

Kći Stella ponovno spojila Melanie Griffith i Antonija Banderasa

Melanie Griffith (57) i Antonio Banderas (54), koji su se rastali prošle godine, ponovno je spojila njihova kći Stella – bivši supružnici ponovno su se našli zajedno na proslavi mature svoje jedinice i sa Stellom u hramoničnom obiteljskom okruženju proslavili s njom simboličan ulazak u svijet odraslih.

—> Antonio Banderas i Melanie Griffith – razvod nakon 18 godina braka

– Jako smo ponsosni na našeg anđela koji započinje novo poglavlje u svom životu – napisala je ponosna mama Melanie kraj idilčne fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu.

Instagram

Popularna glumica od razvoda vrijeme provodi najviše s obitelj, a fotografije s djecom često objavljuje i na društvenim mrežama, ne zaboravljajući naglasiti koliko je ponosna na njih. Veliku podršku davala je i svojoj kćeri Dakoti Johnson koja je odigrala glavnu žensku ulogu u jednom od najiščekivanijih filmova godine, Pedeset nijansi sive.

—> Melanie Griffith i Dakota Johnson – poput blizanki

Instagram

Melanie ima troje djece: sina Alexandra (29) kojeg je dobila u kratkom braku sa Stevenom Bauerom, kći Dakotu (25) iz braka sa Donom Johnsonom, te Stellu (18) iz braka s Antonijom Banderasom.

—> Melanie Griffith – nakon razvoda sa sinom u šopingu

No, osim što se, kao svaka mama, voli pohvaliti svojom djecom, Melanie je isto tako ponosna i bliska sa svojom majkom, legendarom glumicom zlatnog doba Hollywooda i Hitchcockovom muzom Tippi Hedren.

Instagram

Linker
16. travanj 2024 09:43