JLP
OBITELJSKA SREĆA

Kelsey Grammer i u 61. godini osjeća se mlado zahvaljujući supruzi i djeci

Američki glumac, najpoznatiji kao psihijatar Fraiser Crane iz TV serija Kafić ˝Uzdravlje˝ i Fraiser uzeo je odmor od poslovnih obaveza pa će od Dana zahvalnosti pa sve to Nove godine biti sa svojom obitelji.

Kelsey Grammer (60) uživa u obiteljskim trenucima sa suprugom Kayte Walsh (35) i njihovo dvoje djece – trogodišnjom Faith i jednogodišnjim Kelseyjem Jr.

JLP

FOTO:JLP

Američki glumac izveo je svoju obitelj na ručak na Beverly Hills, a iako je još 2011. godine postao djed, često naglašava kako se zahvaljujući mladoj supruzi i njihovoj djeci nikad nije osjećao mlađe.

Kelsey i Kayte vjenčali su se 2011. godine, uskoro nakon što je njegov razvod od Camille Grammer bio finaliziran, a slavnom glumcu to je četvrti brak. Poznati komičar ima šestero djece – osim Fatih i Kelseyja Jr., iz prijašnjih brakova i veza ima još četvero djece – kćeri Spencer (31), Kandace Greer (23) i Mason Oliviju (13) te sina Judea Gordona (10), a 2011. godine je dobio i unuka Emmeta (3).

Američki glumac trenutno uživa u odmoru s obitelji prije nego se vrati poslovnim obavezama – početkom iduće godine ponovno će utjeloviti kapetana Kuku u mjuziklu Finding Neverland na Boradwayju.

Linker
19. travanj 2024 17:12