Sipa/Cropix
OŠTRA SESTRA

Kim Kardashian nema suosjećanja za svog brata

Rob Kardashian (27) zadnijih pola godine bori se s depresijom i viškom kilograma, no njegova slavna sestra nema razumijevanja za njega.

Da nema nimalo suosjećanja za patnje svog mlađeg brata Kim Kardashian (33) izrekla je u najnovijoj epizodi njihovog obiteljskog reality showa Keeping Up with the Kardashians.

Brat slavne starlete nije prisustvovao ni njenom vjenčanju s Kanyeom Westom (37) koje je održano u svibnju u Firenci i to navodno zbog velikog pritiska svoje obitelji da smršavi kako bi dobro izgledao na vjenčanju.

Navodno se starleta i naljutila na Roba jer nije skinuo suvišne kilograme do njenog spektakularnog vjenčanja.

– Svi smo mu nudili pomoć, no on nas je stalno odbijao, tako da nemam suosjećanja za njega – izjavila je Kim u obiteljskom showu.

Reality zvijezda objasnila je kako smatra da se onaj tko se stalno žali i nije zadovoljan, treba pokrenuti i učiniti nešto po tom pitanju, misleći pritom na svog brata.

Rob je izjavio kako ne treba ničiju pomoć te da je odrastao muškarac koji će se pobrinuti za sebe kada će on to htjeti, dodavši da mu ne trebaju nikakve terapije nego sama teretana.

Nedavno je njegov fitness trener izjavio da je Rob počeo redovito vježbati i da se vraća u formu.

Kim je nedavno objavila svoju fotografiju iz teretane na Instagramu.

Linker
18. travanj 2024 16:05