BORBA SPOLOVA

Kirsten Dunst: Muškarac treba biti muškarac, a žena treba biti žena

Kirsten Dunst (31) nova je djevojka s naslovnice, i to britanskog Harper Bazaara kojemu je povjerila svoja razmišljanja o vezama i odnosima.

– Smatram kako je ženstvenost podcijenjena. Bez obzira na spol, svi moramo imati svoj posao i svoj novac – izjavila je Kirsten te dodala kako ostati kod kuće poput njene majke, brinuti o obitelji i kuhati – jednako je vrijedna stvar.

– Međutim, ponekad, svaka žena treba svog viteza na bijelom konju. Žao mi je, ali tako je. Muškarac treba biti muškarac, a žena treba biti žena – objasnila je lijepa glumica kako veze funkcioniraju.

Kirsten koja uskoro planira početi i režirati, a nedavno je završila rad na filmu Dva lica siječnja, svoja razmišljanja podijelila je u kontekstu kampanje Ban Bossy , koja ističe kako su mnoge djevojke i mlade žene obeshrabrene u pokušajima preuzimanja vodećih pozicija u karijeri (ali i u vezi).

– Naravno da se žena ne bi trebala ponašati jednako na poslu i privatno sa svojim partnerom, međutim ako to želi i to u njihovoj vezi funkcionira, zašto ne?

Linker
19. travanj 2024 15:34