KOBNA GODINA Parovi koji su se razišli 2015.

Pročitajte cijeli članak:

Ova godina je za mnoge slavne parove bila kobna – brojni razvodi, raskidi zaruka i veza definitvno su obilježili 2015. godinu, a mnogi od njih su bili poprilično šokantni.

Ben Affleck i Jennifer Garner ovog su ljeta, samo dan nakon 10. godišnjice braka, potvrdili da se razvode. Zajedno imaju kćeri Violet (9) i Seraphine (6) te sina Samuela (3), a dugo su punili novinske stupce zahvaljujući šuškanju da je Ben bio nevjeran – i to s dadiljom.

–> Ben Affleck i Jennifer Garner dan nakon godišnjice braka potvrdili razvod

JLP

FOTO: JLP

Ništa manje nije šokirala ni vijest da se slavna pjevačica Gwen Stefani razvodi od svog supruga Gavina Rossdalea nakon 13 godina braka. Glazbenici zajedno imaju trojicu sinova – devetogodišnjeg Kingstona, šestogodišnjeg Zumu i 17-mjesečnog Apolloa, a par mjeseci nakon javne potvrde kraja braka saznalo se da je razlog bio – njegova nevjera.

–> Gwen Stefani i Gavin Rossdale razvode se nakon 13 godina braka

JLP
Gavin s bivšom suprugom Gwen Stefani i sinovima

FOTO: JLP

Charlize Theron raskinula je zaruke sa Seanom Pennom u svibnju ove godine, a odluku da će prekinuti njihovu jednoipolgodišnju vezu donijela je na setu filma The Last Face, kada je uvidjela da je Sean strašno napet te bila izložena njegovoj stalnoj kritici.

–> Charlize Theron prekinula zaruke sa Seanom Pennom

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

U fotogaleriji pogledajte koji su još parovi ove godine završili svoju ljubavu priču, a nakon toga, kako biste izliječili svoje slomljeno srce, pogledajte parove koji su ove godine uplovili u bračnu luku.

Linker
19. travanj 2024 16:08