POVRATAK U HRVATSKU

Korina Longin piše knjigu o svom životu

Jedna od najuspješnijih hrvatskih manekenki s inozemnom karijerom, Zadranka Korina Longin, u intervjuu za radio Antenu Zagreb najavila je svoj veliki povratak u svijet manekenstva, ali i dolazak njenog supruga Fredra Stara, glumca i člana hip hop grupe Onyx, u Hrvatsku.

Korininom suprugu, s kojim je manekenka već dvije godine u braku a prije toga još četiri u vezi, ovo je prvi posjet Hrvatskoj i sa svojom grupom će 9. prosinca nastupiti u Zagrebu. Roditelje svoje supruge, 37-godišnji Fredro imao je priliku upoznati u New Yorku, dok će njezinog starijeg brata Aurela susresti po prvi put. Nakon što se posljednjih godina nije bavila manekenstvom, Korina je u intervjuu najavila svoj veliki povratak.

– Nedavno sam se ponovno počela baviti manekenstvom i mislim da će 2010. biti moja godina… Neka se ostale manekenka čuvaju jer se vraćam! A počela sam pisati i knjigu o svojem životu – izjavila je 27-godišnja Zadranka koja demantirala bilo kakve korekcije na svom licu i tijelu.

– Ja nikad nisam operirala ništa na sebi, a usta su mi oduvijek bila ovakva, po tome sam zapravo postala poznata od malih nogu – izjavila je Korina koja se sa svojim suprugom Fredrom vjenčala na brzaka prije dvije godine u New Yorku.

– Kad smo se upoznali, nakon pet minuta mi je rekao da ću ja biti njegova žena. Ja sam isto tako razmišljala, kada sam ga vidjela znala sam da će on biti moj suprug. Jedno jutro kada smo se probudili u New Yorku i odlučili smo se vjenčati. Nismo htjeli puno čekati jer bi bilo teško čekati da moja obitelj dođe u New York. Da smo se vjenčali onako kako ja želim, to bi se moralo godinu dana pripremati i organizirati jer ja volim da je sve savršeno. Voljela bih obnoviti zavjete velikim vjenčanjem, ali to neće biti u Hrvatskoj, već ovdje u Americi, na nekom mjestu poput Kariba. Velika mi je želja da mi na vjenčanju bude moja cijela obitelj i prijatelji iz Hrvatske – izjavila je Korina.

O knjizi koju trenutno piše rekla je kako će u noj biti cijeli njezin život, ali sve iskreno kako je bilo, bez dodavanja.

– Puno mi je ljudi reklo da je moja životna priča pomalo luda i da bi jednog dana trebala napisati knjigu o svom životu. Kako je to nešto što je jako friško, naslov još nisam odredila.

EKSKLUZIVNO KORINA LONGIN: Novi život u Los Angelesu KORINA LONGIN : Ljubav i dalje traje

Linker
01. svibanj 2024 09:06