Sipa/Cropix
TREND

Kraljevska boja za modnu ikonu s kraljevskih dvora

Vojvotkinja Catherine (33) ponovno se istaknula kao jedna od modnih ikona s kraljevskih dvora zahvaljujući svom odabiru boje koja je obilježila 2015. godinu.

Supruga princa Williama (33) odjenula je haljinu indijske dizajnerice Saloni za Fostering Excellence Awards, događanje dobrotvorne organizacije posvećene posvajanju djece.

Vojvotkinja Catherine odlučila se za indijsku dizajnericu, čije kreacije vole i Emma Watson, Poppy Delevingne i princeza Beatrice, samo par dana nakon što je objavljeno kako će ona i njen suprug na proljeće iduće godine posjetiti Indiju.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Popularna vojvotkinja privukla je pozornost u midi haljini kraljevski plave boje koja se prodaje po cijeni od oko 6.000 kuna, a koju je “začinila” crnim remenom s upečatljivom zlatnom kopčom.

Vojvotkinja Catherine i inače rado bira komade u plavoj boji pa je tako i za objavu zaruka s princom Williamom prije pet godina odjenula plavu haljinu brenda Issa.

Britain's Prince William and his fiancee Kate Middleton pose for a media photocall, at St. James's Palace in London, after they announced their engagement. The couple are to wed in 2011. London, UK - 16/11/2010/Credit:HUSSEIN ANWAR/SIPA/1011171220
Sipa/Cropix / SIPA

FOTO: Sipa/Cropix

Popularnu boju odabrala je i za drugo pojavljivanje u javnosti nakon što je u svibnju ove godine rodila princezu Charlotte – kraljevsko plavi kaput odjenula je za utakmicu ragbija gdje je navijala za omiljenu momčad u društvu princa Williama i princa Harryja.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Plava boja pokazala se dobitnom kombinacijom ove godine, pa ju je tako odabrala i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović za inauguraciju u veljači, no vojvotkinja tu boju ne voli samo zato jer je u trendu – naime, odlično joj se slaže sa zaručničkim prstenom pa ne čudi da je često bira.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Linker
24. travanj 2024 16:17