Splash
ZA RAZLIKU OD STARIJEG BRATA

KRALJEVSKO KRŠTENJE Princeza Charlotte neće biti krštena u Londonu

Princeza Charlotte, kći britanskog princa Williama i vojvotkinje Catherine, koja je na svijet stigla 2. svibnja, bit će krštena 5. srpnja, piše Us magazin.

Princ i Vojvotkinja svoje će drugo dijete krstiti u Crkvi svete Marije Magdalene u Sandringhamu gdje i žive na kraljevskom ladanjskom imanju Amner Hall.

—> Ponosni princ William i vojvotkinja Catherine svijetu pokazali svoju princezu

FOTO: Splash

Foto: AFP/Cropix

Već mjesec dana, otkako se njihova obitelj proširila za jednog člana, Vojvode od Cambridgea uživaju u privatnosti sa svoje dvoje djece, 22-mjesečnim princem Georgeom i jednomjesečnom princezom Charlotte.

– Jedino na imanju Amner Hall oni mogu disati i živjeti poput svake normalne obitelji. Nakon medijske strke nakon rođenja malene princeze trebao im je mir i privatnost – izjavio je izvor blizak kraljevskom paru te dodao da par obožava to rajsko imanje.

Za razliku od svoje sestrice koja će biti krštena van grada, mali princ George kršten je u strogom centru Londona, u maloj kapelici u palači St. James, a krštenju je prisustvovalo samo 20-ak gostiju.

AFP/ John Stillwell/Cropix

Foto: AFP/Cropix

Princeza Charloote nosit će istu haljinicu za krštenje koju je nosio i njen stariji brat, repliku koja je 2004. napravljena po uzoru na onu koju je nosila najstarija kći kraljice Victorije.

Linker
26. travanj 2024 16:57