AFP/Cropix
RECIKLIRA ODJEĆU

Kraljica Letizia krenula stopama vojvotkinje Catherine

Kralj Felipe VI (47) i kraljica Letizia (42) od Španjolske priredili su gala večeru u palači povodom dolaska predsjednika Kolumbije, a tim povodom omiljena kraljica oduševila je svoje obožavatelje odjenuvši već viđenu haljinu.

Španjolski kraljevski par poželio je dobrodošlicu Juanu Manuelu Santosu i njegovoj supruzi Mariji te ostalim gostima, a za Letiziju i Felipea je to druga gala večera koju su organizirali otkako su postali kralj i kraljica prošle godine.

Kraljica Letizia za tu je svečanost odjenula sivu haljinu s čipkastim detaljima jednog od njenih omiljenih španjolskih dizajnera, Felipea Varele, i pokazala svoju štedljivu stranu, baš kao što to čini i Vojvotkinja od Cambridgea, koja je postala poznata po recikliranju odjeće i uvela to kao novi pozitivni trend.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Kraljica Letizia elegantnu haljinu nosila je i na inauguraciji nizozemskog kralja Willema Alexandera 2013. godine. Svoj već viđeni outfit španjolska kraljica “začinila” je dijamantnom tijarom, koja je bila poklon španjolske vlade bivšoj španjolskoj kraljici Sofiji kada se vjenčala za bivšeg kralja Juana Carlosa 1962. godine, a koju kraljica Letizia rado posudi od svekrve.

Linker
25. travanj 2024 10:00