Sipa/Cropix
PREKRATKA SUKNJA?

Kraljica Letizia na meti kritičara - njezin stil je preseksi za kraljicu

Čini se da modni stil popularne španjolske kraljice ne odgovara baš svima. Iako je mnogi smatraju modnom ikonom kraljevskih dvora, neki smatraju da je njen stil neprikladan s obzirom na njenu titulu.

Kraljici Letiziji (43) prigovara se da je njen stil preseksi, a najčešće se čuju komentari kako bira prekratke haljine i suknje, te da se odijeva previše mladenački i neprikladno za svoje godine.

Očekivalo se da će bivša novinarka promijeniti svoj stil odijevanja kada postane članica obitelji ,ali ona je nastavila njegovati svoj prepoznatljivi stil kao princeza, a sada to radi i kao kraljica, iako su mnogi najavljivali da će birati mnogo ženstvenije i formalnije komade.

FOTO: Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Kraljica se ponovno našla u centru pozornosti zahvaljujući “prekratkoj” kombinaciji. Bijela haljina i crni kaput, kreacije dizajnera Felipea Varele, bili su njen odabir za dodjelu Luis Carandells novinarskih nagrada, no odabir mnogi nisu odobrili jer smatraju da je dužina haljine neprimjerena za kraljicu.

Ipak, kraljičine modne kombinacije još uvijek imaju više poklonika nego kritičara, a i s razlogom uvijek bude među najbolje odjevenim damama s kraljevskih dvora.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Linker
26. travanj 2024 10:53