Kraljica Maxima i kraljica Margrethe nazdravile dobroj suradnji

Pročitajte cijeli članak:

Nizozemski kraljevski par posjetio je Dansku, gdje su se zadržali dva dana, a prisustvovali su i svečanom domjenku zajedno s danskim kraljevskim parom gdje su svi zajedno nazdravili odličnoj suradnji i prijateljstvu kraljevskih obitelji.

Kraljica Maxima (43), poznata po svom besprijekornom stilu, za svečani domjenak odjenula je istu haljinu koju je nosila na inauguraciji supruga u travnju 2013. godine i kao gošća danske kraljevske obitelji našla se u centru pozornosti.

Plavu haljinu izradio je jedan od najdražih danskih dizajnera kraljice Maxime, Jan Taminiau, a elegantnu toaletu nizozemska kraljica “začinila” je tijarom od safira, koju je dobila na poklon od svekrve, princeze Beatrix (77).

Kraljica Maxima i kralj Willem-Alexander (47) bili su odlično raspoloženi i uživali na svečanom domjenku održanom u Christiansborg palači u Kopenhagenu, gdje su se pridružili kraljici Margrethe II (74) i princu Henriku (80).

Nizozemski kraljevski par prije svečanog domjenka provodio je vrijeme s princem Frederikom (46) i princezom Mary (43), s kojima su već godinama vrlo dobri prijatelji.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
20. travanj 2024 01:26