Reuters/EPH / REUTERS
NA MODNOJ REVIJI

Lamar Odom - prvo pojavljivanje u javnosti nakon predoziranja

Bivša američka zvijezda NBA-a koji se u listopadu prošle godine predozirao nakon čega je i završio u komi došao je na predstavljanje nove modne kolekcije Kanyea Westa – što je njegov prvi izlazak u javnost nakon što je umalo izgubio život.

Lamar Odom, još uvijek formalno suprug Khloe Kardashian, došao je podržati supruga Kim Kardashian koji je, uz novu liniju odjeće, u New Yorku predstavio i svoj novi glazbeni album The Life of Pablo.

Košarkaš se dobro opravlja nakon što je umalo preminuo od posljedica predoziranja nakon višednevnog partijanja u Las Vegasu, a tokom Kanyeovog showa pokazao je kako, uz to što normalno hoda i komunicira, može i zaplesati.

Kanye West and Lamar Odom arrive at the Kanye West's Yeezy Season 3 presentation and listening party for the new
Reuters/EPH / REUTERS

Foto: Reuters/EPH

Lamar se već mjesecima oporavlja pod budnom paskom Khloe, ali i cijelog klana Kardashian, koji su ga prigrlili nakon njegova, umalo tragičnog, incidenta u gradu kocke. Košarkaš je cijelo vrijeme bio u društvu sestara Kardashian, koje su ga, kako su primijetili američki mediji – okruživale poput anđela budući su sve bile u ekstravagantnim bijelim kombinacijima.

Lamar Odom (C) stands at Kanye West's Yeezy Season 3 presentation and listening party for the new
Reuters/EPH / REUTERS

Foto: Reuters/EPH

Linker
18. travanj 2024 02:53